Lichtkoepels

Wij verkopen vele soorten en maten lichtkoepels en opstanden van het merk Skylux. De koepels zijn bol- of piramidevormig verkrijgbaar in glasheldere of opale (melkwit) uitvoering. Er zijn enkel, dubbel, en driewandige koepels leverbaar. Qua uitvoering zijn er de volgende mogelijkheden:

 

Acrylaatkoepels

(ook wel PMMA genoemd). Dit is een zeer transparante en slagvaste kunststof. Een Skylux acrylaat lichtkoepel is bestand tegen UV-licht, er treedt dus geen verkleuring of verlies van lichttransmissie op in de loop van de tijd.

Polycarbonaatkoepels

(ook wel pantserkoepels genoemd).De pantserkoepel heeft een buitenschaal van polycarbonaat. De slagvastheid van polycarbonaat is 250x hoger dan die van glas. Het materiaal is zeer transparant en altijd voorzien van een UV-beschermde laag.

Heatstopkoepels

(met polycarbonaat buitenschaal). De PC Heatstop is een hoogtechnologisch produkt dat selectief stralen uit het zonlicht tegenhoudt. Zo wordt er 49% van de warmtestralen teruggekaatst en krijg je vermindering van de opwarming bij rechtstreeks zonlicht op de koepel.

Skylux Window

Het Skylux Window raam wordt voorzien van een superisolerende HR++ veiligheidsbeglazing en kan worden gecombineerd met een bestaande of nieuwe Skylux opstand of koepel. Deze heeft een CE-goedkeuring, inbraakweerstand, politiekeurmerk en SKG.

Alle koepels en opstanden kunnen in vierkante, rechthoekige of ronde uitvoering geleverd worden. Er zijn meer dan 100 verschillende afmetingen leverbaar, dus informeer naar de mogelijkheden bij ons.

De opstanden kunnen worden geleverd in PVC of polyester uitvoering. De Pvc-opstanden zijn isolerend en volledig recyclebaar. Tevens zijn ze van binnen mooi glad afgewerkt en licht in gewicht. De polyester opstanden zijn robuust door hun glasvezelversterking en hebben een goede isolatiewaarde. Alle opstanden kunnen worden geleverd in vaste of opengaande uitvoering.